Vanaf 6 personen
VANAF 6 PERSONEN
Om jullie de beste kwaliteit te kunnen garanderen en in alle rust te laten genieten, werken we vanaf 6 personen met volgende formules. Gelieve de gekozen formule door te geven bij reservatie.
formule 1
de échte carnivoor
Wij zorgen voor een overheerlijke culinaire ervaring door jullie allereerst te voorzien van verschillende koude en warme vleesgerechtjes om te delen. Vervolgens genieten jullie van onze “Selectie De Beukenhaag”, waanzinnig lekker rundvlees zorgvuldig door ons uitgekozen, vergezeld met sauzen en bijgerechten van dat moment.
In deze formule is géén drank of dessert voorzien, deze kiezen jullie volledig zelf. Ervaring leert ons dat deze formule gemiddeld 120 euro pp bedraagt, al is dit uiteraard afhankelijk van de prijs van het vlees dat we op dat moment in huis hebben én het drankverbruik.
formule 2
ieder voor zich
Bij deze formule laten we jou kiezen uit volgende voor- en hoofdgerechten. Hierbij kiezen jullie zelf de sauzen en bijgerechten. De prijzen hiervan zijn terug te vinden op onze website onder ‘menu’.
- VOORGERECHTEN -
Carpaccio Van Dunne Lende
Garnaalkroketten
Tartaartje Klassiek
Scampi Lookboter
- HOOFDGERECHTEN -
Ossenhaas (saignant gebakken!)
Steak Tartaar Klassiek
Noordzeetong (op bestelling)
Steak Tartaar Mi Cuit
formule 3
HET BESTE VAN 2 WERELDEN
Wij bieden een heerlijk assortiment gedeelde gerechtjes van vis en vlees aan. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit Côte à l’os (2 personen) of Noordzeetong (op bestelling). Hierbij komen sauzen en bijgerechten van dat moment.
In deze formule is géén drank of dessert voorzien, deze kiezen jullie volledig zelf. Deze formule bedraagt gemiddeld 110 euro pp, afhankelijk van het vlees dat we op dat moment in huis hebben, de dagprijs van de Noordzeetong én het drankverbruik.
FORMULE 4
De gepeperde formule
De mensen die bij ons geweest zijn, hebben ongetwijfeld onze iconische pepersaus al geproefd. Wel, hier zit eigenlijk een heel mooi verhaal achter..
Enkele jaren geleden, kwamen Michael Rewers en Caroline Stasseyns (Bistrot Du Nord) bij ons eten. Ikzelf, zaakvoerder en chef, was - met de nodige zenuwen - heel benieuwd naar wat zij van het eten vonden. Na het eten vroegen ze of ik even bij hen aan tafel wilde komen. Ik voelde de bui al hangen.. Het verdict? “Uw vlees is echt goed, maar uw pepersaus is dat helemaal niet.” Ik dacht oké, oef, daar kunnen we iets aan doen. Ik vroeg Michael of hij tips voor me had en tot mijn grote verbazing zei hij: “Ik kom één van de dagen tot hier en wij gaan samen pepersaus maken.” Echt heel gek, I know, maar super dankbaar.. En hier start het verhaal van onze iconische pepersaus.
Het allerbelangrijkste? De basis.. Zoals bij de meeste dingen. Wel, met deze basis hebben wij ondertussen geexperimenteerd met als gevolg drie pepersauzen, allen zeer verschillend en niet te overtreffen. Allereerst hebben we onze zwarte pepersaus, zoals jullie ze kennen, met geplette zwarte peper en op basis van whisky.
Maar we stellen jullie met trots nu ook onze groene pepersaus, met groene peperbollen en op basis van cognac, voor en onze roze pepersaus, met roze peperbollen en op basis van witte wijn en marsala. Momenteel staat onze groene en roze pepersaus nog niet vast op het menu, maar zijn ze wél te verkrijgen in onderstaande formule.
Bij deze formule serveren we eerst enkele vleesbordjes om te delen, vervolgens bieden we dunne lende én ossenhaas aan, vergezeld van bovenstaande pepersauzen. Het vlees komt in het midden van de tafel en de pepersauzen apart. Hierbij komen onze vaste bijgerechten witloofsla, groene sla en gebakken champignons.
Indien gewenst kan deze formule ook bestaan uit énkel dunne lende of énkel ossenhaas.
Ook in deze formule is géén drank of dessert voorzien, deze kiezen jullie volledig zelf. Deze formule bedraagt gemiddeld 100 euro pp, afhankelijk van het drankverbruik.
Al deze bovenstaande formules bestaan uit een voor -en hoofdgerecht. In geen enkele formule is drank of dessert voorzien, deze kiezen jullie volledig zelf. Met de prijs vermeld in bovenstaande formules wordt steeds rekening gehouden met een gemiddeld drankverbruik en wordt géén rekening gehouden met het al dan niet nemen van een dessert.
Bovenstaande formules zijn uiteraard ook verkrijgbaar voor kleinere tafels vanaf twee personen.
Let wel op, al het vlees wordt steeds saignant geserveerd!
Smakelijk!